Σχετικά με εμάς

Η ΑΦΟΙ ΜΑΡΙΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε από τον Θεόδωρο Μαριόγλου το έτος 1953 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ξεκινώντας με την εμπορία εγχώριων καπλαμάδων και κατόπιν το ετος 1959 ηταν ο πρώτος εισαγωγέας  φορμάϊκας PRINT, του εργοστασίου ABET LAMINATI BRA ITALIA, επίσης ήταν ο πρώτος διανομέας του φημισμένου εργοστασίου μεντεσέδων AGOSTINO FERRARI - μαργαρίτα, γιατί το logo ήταν η μαργαρίτα. Στα 53 χρόνια που περάσαν, η εταιρία μας εξελίχθηκε με γρήγορους ρυθμούς και κατάκτησε την κορυφή στο είδος της. Αυτή την στιγμή η εταιρεία ΜΑΡΙΟΓΛΟΥ διαθέτει:

Κεντρικές αποθήκες, γραφεία, show room, μηχανές επεξεργασίας MFC, στη Θέρμη (5ο χιλ.) συνολικού εμβαδού 4500 τμ , σε έκταση 11000 τμ, καθώς και νέες αποθήκες logistic στην 12η οδο Ταγαράδων-Ν. Ραιδεστού 3500 τμ με προοπτική επέκτασης σε έκταση 12000 τμ. Σας καλωσορίζουμε στον νέο μας κατάλογο όπου θα βρείτε τα νέα μας είδη καθώς και την παλαιότερη γκάμα προϊόντων μας.

MARIOGLOU for interiors: APPLICATIONS: κουζίνα, μπάνιο, έπιπλα, καταστήματα λιανικής, περίθαλψη, μεταφορές, γραφεία, βιομηχανικό design.

Προμηθευτές

28

Γνωστά εργοστάσια του εξωτερικού

Εμπειρία

67

Χρόνων

Κωδικούς

10000

Σε ποικιλία χρωμάτων & υφών

Εγκαταστάσεις

8500

Τετραγωνικών Μέτρων

KAINDL

Ο όμιλος KAINDL ιδρύθηκε το έτος 1897 στο Lungotz Αυστρίας.
Το 1989 ξεκίνησε η παραγωγή flooring, το 2007 μόνιμο εκθεσιακό κέντρο FLOOR HOUSE- SALZBURG και το 2008 ιδρύεται το νέο εργοστάσιο δαπέδων FLOOR FACTORY-SALZBURG. Την ίδια χρονιά, ξεκίνησε και η συνεργασία της AΦΟΙ ΜΑΡΙΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ με τον όμιλο KAINDL-SALZBURG-MADE IN AUSTRIA. Το 2010 ξεκινάει την Natural touch επιφάνεια στις μελαμίνες και το 2014 το Digital printing system στο Lungotz.

 
 

ARKOPA

Το εργοστάσιο βρίσκεται στην Καππαδοκία, διαθέτοντας όλα τα ευρωπαϊκά πιστοποιητικά ποιότητας ISO-2015.

Παράγει: Πάνελ MDF με επένδυση PET διάστασης 2800x1220x18 mm και κατόπιν παραγγελίας σε πάχος 8 mm: Super mat, Super gloss, Standard mat Πάνελ MDF με επένδυση ABS (ακρυλικό SENOSAN) διάστασης 2800x1220x18 mm, με επιφάνεια 100% αχάρακτη και πίσω πλευρά στο ίδιο χρώμα με την μπροστινή, αλλά σε επιφάνεια mat σαγρέ. 


Topstar

Το μεγαλύτερο όνομα και group post forming στην Ιταλία, ιδρύθηκε το 1997 στο Pesaro και διαθέτει όλα τα πιστοποϊητικά ποιότητας.

Εξάγει σε όλη την Ευρώπη, Ασία, Αφρική και Νότιο Αμερική. Παράγει πάγκους εργασίας, τραπέζια, customized elements, πορτάκια επίπλων, υλικά και αξεσουάρ για εργοστάσια επίπλων κουζίνας-ντουλάπας-fai da te.

Abet Laminati

Η ABET LAMINATI ιδρύθηκε το 1950 στο BRA, είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς στον κόσμο σε διακοσμητικό laminate.

Συνεργάζεται με τους TOP DESIGNERS στον κόσμο. Παράγει τα κάτωθι υλικά για εσωτερικούς χώρους:
HPL COLLECTION, POLARIS, STRATIFICATO-HPL, DIPLOS, DOORPRINT, LABGRADE PLUS, LAMISHIELD, FOLDLINE, PRAL, METALLEIDO.